Napa Pilih Kita

Spesialisasi ing Peralatan Plastik

Tai ing kemasan digawe saka Shanghai Anxin. Kita minangka perusahaan percetakan lan kemasan kanthi sejarah 30 taun. Amarga paningkatan lini produk, kita nambahake kemasan Henan Lufeng, kemasan Zhejiang Xinya, kemasan Zhejiang Dazuo, kemasan jaket Jiangsu lan pabrik liyane kanggo nggedhekake produk, Produk utama kalebu Kothak Kosmetik, Kothak Warna, Kothak Bergelombang, Kothak Pengirim, Kothak Kostum, Kothak Pengiriman, Brosur, Kantong Kertas, Kothak Kado lan liya-liyane.

about us
about us
about us
about us
about us

Kirim pesen menyang kita: